Вълшебно преживяване! Всеки път се чувствам като дете във вълшебна гора. Зад всяко дърво изкача зайче с изненада. Във всяко стръкче има магия. Вълшебницата Валентина те хваща за ръка и те води по пътя към твоя аромат, по пътя към себе си! Нямам думи да опиша всичко, което изживях. Всеки трябва да го преживее и тогава ще разбере, какво искам да кажа:) Благодаря, Валя!

Наталия

Беше приказно! Пътуване във времето с и чрез ароматите. Творихме, споделяхме и съпреживявахме заедно. Благодаря ти, Вале! За вдъхновението и за напътствията. Очаквам с нетърпение следващата ни среща.

Ивелина

За мен ателиетата са медитация. Невероятно преживяване е досегът с аромати. Орловите нокти ме понесоха още с пристигането. Поеха ме и ме отвяха някъде далеч. Приказка безкрай бяха тези два дни. А мястото е уникално - направено с много любов и пълно с елфчета. И една фея - Валя!

Мая Русева

Благодаря ,Вале за вълшебството в което водиш през ароматите! Това не е просто правене на парфюм. Това е път към себе си в най-голяма дълбочина! Бъди благословена в пътят си!💜💜💜

Виолета

Посещавам ателиетата от 2019- та година. Постепенно те се превърнаха в лични събития, които възстановяват силите ми и ми "пренареждат матрицата" :) Валя и ароматите имат този магичен ефект и заедно, и поотделно :)

Биляна Иванова

За мен беше истинско удоволствие и радост да бъда на това ателие. Благодаря ти Вале за благата енергия и дълбоките знания, които сподели с нас за ароматите и растенията. Много съм доволна от крайният резултат на аромата на парфюма ми и ми носи много положителни емоции.

Вера

Едно чудесно място, което те кара да се вълнуваш, да си любопитен, да откриеш себе си по нов и интересен начин. Срещащ винаги интересни хора.Благодаря Вале 💜

Янка Кючукова

С моя близка, израсли сме заедно, се виждаме веднъж в годината, в най-добрия случай, поради далечното разстояние на което живеем. Тя е хубава жена, с две пораснали момчета, които отгледа сама. Държавата, в която живее и даде възможност да се погрижи за тях и в един момент започна активно да търси работа. Завърши различни курсове, мина през няколко варианта на офис работа и магазин, но все нещо не ѝ харесваше, така че да ѝ е по сърце. Та, пием си кафе и тя ми разказва поредната весела офис случка и се сещам, че имам в чантата “Вярвам в себе си”. Моментално ѝ го дадох и разказах за вълшебните аромати на Валя /Валентина Славова/. За вдъхновението, което ме нападна и не ме остави, докато не изпълних един проект, който бях започнала. Знаех, че тя просто трябва да повярва в себе си. Преди месец се чухме и ми каза – виждам една обява, ама точно моето е. Обаче, не ми достига смелост да кандидатствам. Инстинктивно си подуших китката. Помислих си – защо не?!? Направих го. Минах успешно трите етапа на интервю и работата е моя! Онзи твой парфюм “Вярвам в себе си” беше с мен.

Благодаря ти Валя! Не спирай да твориш вълшебства! Благодаря!

Анелия Якимова

Това ателие беше необикновено преживяване, вдъхновяващо случване с група съмишленици. Мистичният свят на дърветата ни разкри своите тайни и ни пренесе в едни далечни места, които ухаят на Кедър, дървесина, смола, пушек, мъх, карамел и всичко, което фантазията и природата могат да сътворят. Всяко ателие е преживяване и вглеждане в нас самите. Уханието, което запечатва съзнанието ни след всеки нов парфюм, е незабравимо и авантюристично!: )

Надежда А.

Една вълшебна Валентина, която те въвежда по най-магичния начин в света на ароматите. Нейните обучение са преживяване, което те издига към Любовта! Благодаря от ❤️

Детелина Трифонова