За мен беше истинско удоволствие и радост да бъда на това ателие. Благодаря ти Вале за благата енергия и дълбоките знания, които сподели с нас за ароматите и растенията. Много съм доволна от крайният резултат на аромата на парфюма ми и ми носи много положителни емоции.

Вера

Едно чудесно място, което те кара да се вълнуваш, да си любопитен, да откриеш себе си по нов и интересен начин. Срещащ винаги интересни хора.Благодаря Вале 💜

Янка Кючукова

С моя близка, израсли сме заедно, се виждаме веднъж в годината, в най-добрия случай, поради далечното разстояние на което живеем. Тя е хубава жена, с две пораснали момчета, които отгледа сама. Държавата, в която живее и даде възможност да се погрижи за тях и в един момент започна активно да търси работа. Завърши различни курсове, мина през няколко варианта на офис работа и магазин, но все нещо не ѝ харесваше, така че да ѝ е по сърце. Та, пием си кафе и тя ми разказва поредната весела офис случка и се сещам, че имам в чантата “Вярвам в себе си”. Моментално ѝ го дадох и разказах за вълшебните аромати на Валя /Валентина Славова/. За вдъхновението, което ме нападна и не ме остави, докато не изпълних един проект, който бях започнала. Знаех, че тя просто трябва да повярва в себе си. Преди месец се чухме и ми каза – виждам една обява, ама точно моето е. Обаче, не ми достига смелост да кандидатствам. Инстинктивно си подуших китката. Помислих си – защо не?!? Направих го. Минах успешно трите етапа на интервю и работата е моя! Онзи твой парфюм “Вярвам в себе си” беше с мен.

Благодаря ти Валя! Не спирай да твориш вълшебства! Благодаря!

Анелия Якимова

Това ателие беше необикновено преживяване, вдъхновяващо случване с група съмишленици. Мистичният свят на дърветата ни разкри своите тайни и ни пренесе в едни далечни места, които ухаят на Кедър, дървесина, смола, пушек, мъх, карамел и всичко, което фантазията и природата могат да сътворят. Всяко ателие е преживяване и вглеждане в нас самите. Уханието, което запечатва съзнанието ни след всеки нов парфюм, е незабравимо и авантюристично!: )

Надежда А.

Една вълшебна Валентина, която те въвежда по най-магичния начин в света на ароматите. Нейните обучение са преживяване, което те издига към Любовта! Благодаря от ❤️

Детелина Трифонова

Ателието беше прекрасно! Едно ароматно и магично пътуване в мистични гори, обрасли с папрат и мъхове. Усещане за мистичност, пътуване във времето и потапяне в усещания и картини. Творих, мечтах и се забавлявах. Научих нови неща и сътворих парфюм, които усмихва сърцето ми. Благодаря за тази възможност, Валя! До нови срещи и аромагични пътешествия!

Ivelina

Ателието за парфюми беше едно от най-невероятните събития, на които съм била. Разкри пред мен един нов, приказен свят на ароматите, който ме вдъхнови и окрили.

Стелияна Дулкова

Невероятно, дълбоко преживяване! Трудно е да се пресъздаде с думи цялата палитра от емоции и аромати, през които човек преминава през двата дни на ателието. Преживяването е красиво! Валя води ателиетата с грация и лекота, които те карат да забравиш, че всъщност се докосваш до древна и сложна наука. Накрая всяка от нас има уникален свой парфюм, създаден със собствените и ръце, сърце и душа. Препоръчвам горещо на всеки, който някога се е интересувал и вълнувал от аромати. Всъщност, не мога да спра да се радвам на парфюма и да разказвам за преживяването!

Анета

Равдвам се, че присъствах на ателието за натурални парфюми. Показа ми друга магия на етеричните масла - съчетаването им като натурални парфюми. Подготовката, организацията и провеждането на ателието са невероятно. Включително или по-точно (изключително) сайта и приложението за изчисляване на състъвките (тази част беше нова за мен, но интересна и полезна).

Petranka Valova

Невероятно преживяване с мистерията на многоликата Роза.

Евгения Василева