Натурални парфюми

Парфюмите от колекцията «Fairy Scents» са съставени единствено от натурални компоненти – етерични масла, абсолюта, СО₂ екстракти, тинктури и конкрети.

Всичко, което касае процеса по създаване на парфюмите, правя ръчно – от разреждането на ароматните материали, през смесването им в определени пропорции, съгласно формулата за даден парфюм, филтрирането на парфюмите, наливането в шишетата, до лепенето на етикети и опаковането им за изпращане.

„Мъжки“ и „дамски“ парфюми

Не съм категоризирала парфюмите като дамски и мъжки, тъй като на всяка кожа всеки натурален парфюм се усеща и развива по различен начин, в зависимост от индивидуалния аромат на кожата.

Различните парфюми имат различна трайност – от три до дванадесет часа. Трайността на натуралните парфюми се определя от индивидуалния аромат на кожата и от съставките, които изграждат парфюма. Най-общо казано по-леките парфюми траят по-кратко в сравнение с тези, които имат по-тежки аромати.

История

Зад всеки мой парфюм стои определена история, която съм разказала посредством ароматите.

Когато за първи път се докосвате до някой от парфюмите ми, ви препоръчвам да нанесете малко количество от него върху двете си китки (без да ги втривате една в друга), да оставите алкохола да се изпари за една, две минути и да дадете възможност на аромата да се разгърне. Прочетете историята му, която ще намерите на страницата на всеки парфюм. Така ароматите и думите ще се свържат и самите вие ще се пренесете в тази история.

За тези от вас, които за първи път ще опитат парфюмите ми, съм предвидила най-малките опаковки от 1.5 мл, които са достатъчни, за да опознаете аромата на парфюма.

Персонално отношение

Избрала съм да предлагам парфюмите лично, за да може всеки един клиент да получи индивидуална консултация, ако се нуждае от такава при избора на аромат, който да пасва на неговите предпочитания.

Колекция «Fairy Scents»

Пълната колекция парфюми на «Fairy Scents» може да се открие за продажба само на тази страница: fairyscents.bg/perfumes.