Специално предложение Комплект Разцъфване

Описание

Снимка на продукта «Комплект Разцъфване»

С Марина от Marina's Dream създадохме комплекта Разцъфване с много любов към жената. Обединихме се около идеята за портокаловия цвят като символ на чистота, красота, изобилие, нежност и сила. Малките бели восъчни цветчета носят наслада със своето омайно ухание и притежават силата да дават живот на плодовете на слънцето.

Записването за поръчки за комплекта става до 23.02.2023 г.

Какво съдържа комплектът

Снимка на продукта «Blossom & Bloom»

Натурален парфюм Blossom & Bloom
от Fairy Scents

Вдъхновен от аромата на цветовете на горчивия портокал, парфюмът Blossom & Bloom пресъздава неговия мирис. С идването на пролетта, зелените корони на цитрусовите дръвчета се покриват със стотици малки нежни, бели пъпки, които постепенно разтварят своите венчелистчета и се разгръщат в красиви восъчни цветове. Те пръскат своя омаен цветист аромат със свежи, сладко-тръпчиви нюанси и насищат трайно въздуха дни и нощи наред. Веднъж вдъхнал това едновременно нежно и силно ухание, оставаш в плен на неговата магия завинаги. За мен този аромат символизира мекотата през силата да отстояваш и бъдеш себе си.

Опаковка: Стъклен рол-он 10 мл

Повече информация за натурален парфюм Blossom & Bloom може да откриете тук:

https://fairyscents.bg/perfume/blossom-bloom

Снимка на продукта «Брошка Портокалов цвят»

Брошка Портокалов цвят

Брошка Портокалов цвят, изработена изцяло с ръчна бродерия върху основа от филц и ръчно обшит кант.

Височина - 6 см

Марина за себе си:

„След дълги години, прекарани в корпоративна среда, взех решение да направя рязка промяна в своя живот и да се обърна към себе си и своето сърце. За себе си разбрах, че когато имаш дарби или таланти, на които през годините си обърнал гръб - те някак си леко и систематично във времето напомнят за себе си. Основната ми страст е рисуването, а бродерията ме намери случайно и неочаквано за мен и аз потънах в нейната магия. Наричам своето творчество рисуване с конци, тъй като не използвам готови схеми или чужди модели – наблюдавам това, което искам да избродирам, рисувам го на хартия и след това превръщам рисунката в бродерия. Обичам предизвикателствата, а една от любимите ми теми е ботаниката.“

Повече информация за Брошка Портокалов цвят може да откриете тук:

https://www.facebook.com/marinasdream

Още от продуктите на Marina's Dream можете да намерите на следната страница:

https://www.facebook.com/marinasdream

Поръчка на комплекта

Описаните два продукта Натурален парфюм Blossom & Bloom и Брошка Портокалов цвят може да поръчате чрез формата по-долу.