Специално предложение Комплект Прованс

Описание

Снимка на продукта «Комплект Прованс»

С Мария от Lavender Blue често се случва да създаваме продукти на една и съща тема със сходни аромати без предварително да сме обменяли информация за това. Тези синхроничности винаги ни радват и провокират у нас желание да работим заедно.

През юли месец това лято представих масления парфюм Voyage en Provence като част от серията „Аромат на месеца“. В края на същия месец с Мария бяхме заедно на Фестивала „Узана Поляна“, където за първи път видях нейния сапун Provence. И двете разбрахме, че са създадени един за друг. Така се роди идеята за комплекта „Прованс“.

Какво съдържа комплектът

Снимка на продукта «Voyage en Provence»

Натурален парфюм Voyage en Provence
от Fairy Scents

Voyage en Provence ви подканя на ароматно пътуване в Прованса. Безкрайни лавандулови полета докосват синия хоризонт, високи зелени кипариси са строени в жив плет, а между тях е сгушена каменна къща с кокетен двор. Жасминови храсти се катерят покрай къщата, а под дебелата сянка на дъба кокетна кръгла маса, отрупана със сочни плодове примамливо ви приканва да поседнете и насладите на спокойствието и изобилието от аромати, които се надпреварват във въздуха.

Повече информация за натурален парфюм Voyage en Provence може да откриете тук:

https://fairyscents.bg/perfume/voyage-en-provence

Снимка на продукта «Сапун Provence»

Сапун Provence

Сапун Provence е вдъхновен от красотата и ароматите на Прованса. Приготвен е с висок процент какаово масло и е обогатен с лавандулова вода. Ароматът впечатлява с нежно и сладко сърце и освежаващ ментов връх. Съдържа ценни нерафинирани и студено пресовани масла като масло от оризови трици и коноп. Почиства и омекотява кожата оставяйки по тялото деликатен флорален аромат и свежест.

Подходящ за суха и чувствителна кожа.

Повече информация за Сапун Provence може да откриете тук:

https://lavenderblue.bg/product/сапун-provance/

Още от продуктите на Lavander Blue можете да намерите на следната страница:

https://lavenderblue.bg

Поръчка на комплекта

Описаните два продукта Натурален парфюм Voyage en Provence и Сапун Provence може да поръчате чрез формата по-долу.