Специално предложение Комплект In the mood for RELAX

Описание

Снимка на продукта «Комплект In the mood for RELAX»

С Таня Кръстева, художник-график, поставихме началото на проекта „Аромати и Картини“, част от който са комплектите от натурален парфюм и ръчно изработен тефтер със специално нарисувани от Таня илюстрации.

Насладете се на ароматите и картините и оставете душата ви да ви води. Вие сами решавате с какви истории да изпълните празния тефтер.

Какво съдържа комплектът

Снимка на продукта «RELAX»

Натурален парфюм RELAX
от Fairy Scents

Парфюмът RELAX е част от серията парфюми за настроение „In the mood“. Идеята за тези парфюми се роди когато заедно с Таня Кръстева, художник-график решихме да работим по съвместен проект „Аромати и Картини“, в който да обвържем изкуството на парфюмерията с изобразителното изкуство и през това да вдъхновим хората да преживеят конкретни емоции. Моята задача беше да създам парфюм с определена насоченост, а Таня да нарисува ароматите в парфюма така както ги усеща, след което да включи картините в изработката на тематичен тефтер. Можете да видите тефтера тук, както и да закупите комплекта от двата продукта заедно.

In the mood for RELAX e съчетал в себе си свежите зелени нотки на кипарис, хиноки, бергамот и лаврово дърво, билковите нюанси на лавандула и здравец, преплетени с изисканата пудреност и дълбочина на ирис и кедров мъх и сладостта на топлите смоли от тамян и смирна. Усещане за чистота, тишина и безвремие те пренася в мистична гора, където времето спира и всеки миг е една вечност.

Повече информация за натурален парфюм RELAX може да откриете тук:

https://fairyscents.bg/perfume/in-the-mood-for-relax

Снимка на продукта «Тефтер „Здравец и Кипарис“»

Тефтер „Здравец и Кипарис“

Ръчно изработен тефтер „Здравец и Кипарис

Ръчно подвързан с коптска техника

Размери: 16,50 см х 11,50 см

Съдържа 80 бели листа

Илюстрацията на кориците са авторски и са създанени с акварелна техника

 

За автора:

Таня е художник-график. Само преди няколко месеца решила да обедини печатането, любовта към книгите и леенето на ръчна хартия в едно – така дошла идеята за тефтерите с отпечатани монотипии. В тях се връща към детството си, в което с часове е прекарвала в разходки сред природата, наблюдавайки тревите, разлюлени от летния вятър. Те са главният герой в нейните тефтери.

Акварелът, обаче, е една от техниките, които обожава. Въздухът преминава през цветовете и обгръща белотата на хартията. Така се раждат цветята, толкова прозрачни и ефирни, като вятъра в тревите по полето.

Повече информация за Тефтер „Здравец и Кипарис“ може да откриете тук:

https://www.facebook.com/tanya.krusteva.7

Още от продуктите на Таня Кръстева можете да намерите на следната страница:

https://www.facebook.com/tanya.krusteva.7

Поръчка на комплекта

Описаните два продукта Натурален парфюм RELAX и Тефтер „Здравец и Кипарис“ може да поръчате чрез формата по-долу.