Специално предложение Комплект In the mood for JOY

Описание

Снимка на продукта «Комплект In the mood for JOY»

С Таня Кръстева, художник-график, поставихме началото на проекта „Аромати и Картини“, част от който са комплектите от натурален парфюм и ръчно изработен тефтер със специално нарисувани от Таня илюстрации.

Насладете се на ароматите и картините и оставете душата ви да ви води. Вие сами решавате с какви истории да изпълните празния тефтер.

Какво съдържа комплектът

Снимка на продукта «JOY»

Натурален парфюм JOY
от Fairy Scents

Парфюмът JOY е част от серията парфюми за настроение „In the mood“. Идеята за тези парфюми се роди когато заедно с Таня Кръстева, художник-график решихме да работим по съвместен проект „Аромати и Картини“, в който да обвържем изкуството на парфюмерията с изобразителното изкуство и през това да вдъхновим хората да преживеят конкретни емоции. Моята задача беше да създам парфюм с определена насоченост, а Таня да нарисува ароматите в парфюма така както ги усеща, след което да включи картините в изработката на тематичен тефтер. Можете да видите тефтера тук, както и да закупите комплекта от двата продукта заедно.

In the mood for JOY e съчетал в себе си екзотиката на иланг-иланг, франджипани, канела и кокос, освежени от зелените нотки на лимонена трева, сладка мента, подправени с гъделичкащите сетивата розов пипер и зелен кардамон и меко подплатени от пудрената сладост на бензое, тонка, сандалово дърво и лабданум. Аромат, с който искаш да пътуваш, да изследваш непознати места, да се наслаждаваш на всеки нов миг. 

Повече информация за натурален парфюм JOY може да откриете тук:

https://fairyscents.bg/perfume/in-the-mood-for-joy

Снимка на продукта «Тефтер „Иланг-иланг и Франджипани“»

Тефтер „Иланг-иланг и Франджипани“

Ръчно изработен тефтер „Иланг-иланг и Франджипани

Ръчно подвързан с коптска техника

Размери: 16,50 см х 11,50 см

Съдържа 80 бели листа

Илюстрацията на кориците са авторски и са създанени с акварелна техника

 

За автора:

Таня е художник-график. Само преди няколко месеца решила да обедини печатането, любовта към книгите и леенето на ръчна хартия в едно – така дошла идеята за тефтерите с отпечатани монотипии. В тях се връща към детството си, в което с часове е прекарвала в разходки сред природата, наблюдавайки тревите, разлюлени от летния вятър. Те са главният герой в нейните тефтери.

Акварелът, обаче, е една от техниките, които обожава. Въздухът преминава през цветовете и обгръща белотата на хартията. Така се раждат цветята, толкова прозрачни и ефирни, като вятъра в тревите по полето.

Повече информация за Тефтер „Иланг-иланг и Франджипани“ може да откриете тук:

https://www.facebook.com/tanya.krusteva.7

Още от продуктите на Таня Кръстева можете да намерите на следната страница:

https://www.facebook.com/tanya.krusteva.7

Поръчка на комплекта

Описаните два продукта Натурален парфюм JOY и Тефтер „Иланг-иланг и Франджипани“ може да поръчате чрез формата по-долу.